Rabo ClubSupport

De uitslag van Rabo ClubSupport is bekend: Popkoor Luidkeels ontvangt een bedrag van € 915,33!
We gaan de bijdrage van de Rabo ClubSupport actie besteden aan een set actieve speakers inclusief
mengpaneel.
Iedereen bedankt voor het stemmen en Rabobank Gelderse Vallei hartelijk dank voor dit prachtige
initiatief!

 

 

Steun Popkoor Luidkeels met de Rabo ClubSupport actie!

Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen uit de regio. En Popkoor Luidkeels doet mee!

Leden van Rabobank Gelderse Vallei kunnen hun stem uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar!
Hoe meer stemmen wij als vereniging ontvangen, des te meer geld ontvangen we.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Als je klant bent van de Rabobank, ben je niet automatisch lid. Check daarom op tijd of je lid bent van de Rabobank Gelderse Vallei, zodat je kunt stemmen vanaf 5 september 2022. Lid worden kan eenvoudig via de Rabo app of door in te loggen op de website van de Rabobank.

Stem op ons in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 5 t/m 27 september 2022.

Popkoor Luidkeels kan de stemmen heel goed gebruiken. We gaan de bijdrage van de Rabo ClubSupport actie besteden aan een set actieve speakers inclusief mengpaneel, zodat we het publiek van goed geluid kunnen voorzien en we onszelf goed kunnen horen tijdens optredens.

Help jij ons aan zo veel mogelijk stemmen?  Alvast bedankt.

 

Uitslag Rabo ClubSupport actie 2021

De uitslag van Rabo ClubSupport is bekend:
Popkoor Luidkeels ontvangt een bedrag van € 734,97!

Iedereen bedankt voor het stemmen en Rabobank Gelderse Vallei hartelijk dank voor dit prachtige initiatief!

 

Steun Popkoor Luidkeels met de Rabo ClubSupport actie!

Met Rabo ClubSupport steunt de Rabobank clubs en verenigingen uit de regio. En Popkoor Luidkeels doet mee!

Leden van Rabobank Gelderse Vallei kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! Hoe meer stemmen wij als vereniging ontvangen, des te meer geld ontvangen we.

Wie kunnen stemmen?
Alleen leden van Rabobank Gelderse Vallei mogen stemmen. Stem op ons in de Rabo App of op rabo.nl/clubsupport. Hiervoor is geen stemcode nodig. Stemmen kan van 4 tot 25 oktober 2021.

Popkoor Luidkeels kan de stemmen heel goed gebruiken. We gaan de bijdrage van de Rabo ClubSupport actie namelijk besteden aan een nieuwe oefenruimte. In verband met alle coronamaatregelen heeft ons koor een ruime en dus ook duurdere oefenruimte nodig om samen te kunnen blijven zingen en repeteren.

Help jij ons aan zo veel mogelijk stemmen?  Alvast bedankt.

clubsupport