Over ons

Popkoor Luidkeels is een gemengd popkoor uit Barneveld en is opgericht in 2002.

Op dit moment bestaat Popkoor Luidkeels uit 45 leden.
Het repertoire van het koor bestaat uit Engels- en Nederlandstalige popmuziek.  We repeteren vanaf bladmuziek, maar bij optredens zingen we alles uit het hoofd. Daarbij is de tekstbeleving erg belangrijk.  Naast het zingen wordt veel aandacht besteed aan de choreografie en presentatie van ons koor.

Het bestuur, de coördinator optredens en de diverse commissies (muziekcommissie, PR-Sponsorcommissie, kleding- en decorcommissie, choreocommissie en concertcommissie) zorgen er gezamenlijk voor dat alle zaken rondom de optredens goed worden geregeld.

Avondvullende concerten worden afgewisseld met kleinschaliger optredens, zoals diverse optredens in de gemeente Barneveld, korendagen en de TOP2000 Popkoren Contest in Arnhem waar ons koor de derde plaats behaalde. In oktober 2016 gaf Popkoor Luidkeels twee concerten in het Schaffelaartheater.
Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2024 zal Popkoor Luidkeels een concert geven in De Eng in Voorthuizen. De concerten zullen in het teken staan van Zomervibes.

Voor optredens en boekingen kan per e-mail contact worden opgenomen met de secretaris van het koor (info@popkoorluidkeels.nl).

Popkoor Luidkeels repeteert op maandagavond van 20.00-22.15 uur aan de Koolhovenstraat 4 in Barneveld.

NB: Met ingang van 1 november 2023 is er een tijdelijke ledenstop tot onze concerten op 31 mei en 1 juni 2024.