Band

Popkoor Luidkeels zoekt een pianist

Basgitarist Marwan van Ulden

Foto MarwanSinds mei 2016 is Marwan van Ulden onze basgitarist.  Marwan komt uit Voorthuizen en speelt vanaf zijn 13de basgitaar. Daarnaast drumt hij en kan hij de mondharmonica bespelen. Marwan speelt vooral metalmuziek en rock. Hij heeft een eigen band en speelt daar bass en achtergrondvocalen, ook heeft hij af en toe bij andere bands gespeeld. Voor de rest heeft hij een groot interesse in oorlogvoering en de geschiedenis daarvan. Hij wil het leger in als verkenner. Zijn hobbies zijn gamen, sporten, met vrienden omgaan, verhalen schrijven en natuurlijk muziek maken!

Marwan is bij Luidkeels gaan spelen, omdat hij gevraagd werd en nieuwsgierig werd van wat het was. “Toen ik op een avond langskwam, bleek het iets heel leuks te hebben en ik werd enthousiast om mee te gaan doen als bassist!”

Percussionist/drummer Yankı Bıçakçı

Sinds juli 2Foto Yanki017 is Yankı Bıçakçı de percussionist/drummer van ons koor. Yankı is een multi-instrumentale zanger, componist en improvisator. Hij woont in Utrecht, maar komt oorspronkelijk uit Istanbul.  Hij heeft deel uitgemaakt van vele grote projecten in de subculturele muziekscene van Istanbul, voordat hij naar Nederland verhuisde en zijn soloproject Yank startte als zijn voornaamste bezigheid.

Daarnaast speelt hij met diverse andere muzikale projecten om inspiratie op te doen voor zijn compositieproces. Meer weten? Zie www.facebook.com/yankmusic.