Band

Pianist Jasper Hutte

Foto website luidkeels Jasper

Sinds maart 2016 is Jasper Hutte uit Hilversum pianist van ons koor. Op zijn elfde begon Jasper met keyboard spelen en toen hij vijftien was stapte hij over naar piano. Jasper heeft vijf jaar piano en synthesizer gespeeld in een experimentele rockband en twee jaar klassiek piano gestudeerd. Hij heeft veel muziek geschreven voor de band en raakte in de loop van de jaren gefascineerd door filmmuziek.

In 2016 is hij als componist afgestudeerd aan de HKU in Hilversum. In de eerste drie jaar van zijn studie heeft hij muziek geschreven voor films, documentaires, websites en games. In het laatste jaar richtte hij zich op Bulgaarse dansmuziek.

Toen Jasper hoorde dat Luidkeels een pianist zocht, werd hij heel enthousiast: “Ik heb altijd met veel plezier in het schoolkoor gezongen van de HKU. Voor mij is dit een mooie kans om mijn piano achtergrond te combineren met mijn liefde voor koormuziek.”

Basgitarist Marwan van Ulden

Foto MarwanSinds mei 2016 is Marwan van Ulden onze basgitarist.  Marwan komt uit Voorthuizen en speelt vanaf zijn 13de basgitaar. Daarnaast drumt hij en kan hij de mondharmonica bespelen. Marwan speelt vooral metalmuziek en rock. Hij heeft een eigen band en speelt daar bass en achtergrondvocalen, ook heeft hij af en toe bij andere bands gespeeld. Voor de rest heeft hij een groot interesse in oorlogvoering en de geschiedenis daarvan. Hij wil het leger in als verkenner. Zijn hobbies zijn gamen, sporten, met vrienden omgaan, verhalen schrijven en natuurlijk muziek maken!

Marwan is bij Luidkeels gaan spelen, omdat hij gevraagd werd en nieuwsgierig werd van wat het was. “Toen ik op een avond langskwam, bleek het iets heel leuks te hebben en ik werd enthousiast om mee te gaan doen als bassist!”

Percussionist/drummer Yankı Bıçakçı

Sinds juli 2Foto Yanki017 is Yankı Bıçakçı de percussionist/drummer van ons koor. Yankı is een multi-instrumentale zanger, componist en improvisator. Hij woont in Utrecht, maar komt oorspronkelijk uit Istanbul.  Hij heeft deel uitgemaakt van vele grote projecten in de subculturele muziekscene van Istanbul, voordat hij naar Nederland verhuisde en zijn soloproject Yank startte als zijn voornaamste bezigheid.

Daarnaast speelt hij met diverse andere muzikale projecten om inspiratie op te doen voor zijn compositieproces. Meer weten? Zie www.facebook.com/yankmusic.