Muzikale begeleiding

Gezocht: pianist

Zoë van Harskamp zal ons koor de komende tijd ondersteunen als pianist, maar we zijn nog op zoek naar een vaste pianist.

Klik hier voor meer informatie.

Pianist Zoë van Harskamp 

11a Foto Zoe

Sinds mei 2019 ondersteunt Zoë van Harskamp ons koor als pianist.
Op 15-jarige leeftijd begon Zoë aan de vooropleiding docent muziek aan het conservatorium in Utrecht. Na de vooropleiding startte ze de vierjarige bachelor en werd ze opgeleid om les te geven in het basisonderwijs en middelbaar onderwijs. Maar ook het individueel lesgeven, dirigeren van koren, begeleiden van koren en nog veel meer kwamen voorbij.

Zoë is docente op een muziekschool waar ze piano, gitaar, drum en zangles geeft. Naast haar werk als docent werkt ze ook in de keuken van een pannenkoekenrestaurant.

“Het begeleiden van popkoor Luidkeels geeft mij veel energie. Het is een afwisselend repertoire met af en toe uitdagende stukken voor mij als pianist. Het geeft mij een platform om me verder te ontwikkelen als pianiste terwijl ik ook veel plezier beleef.”
 

Percussionist/drummer Yankı Bıçakçı

Sinds juli 2Foto Yanki017 is Yankı Bıçakçı de percussionist/drummer van ons koor. Yankı is een multi-instrumentale zanger, componist en improvisator. Hij woont in Utrecht, maar komt oorspronkelijk uit Istanbul.  Hij heeft deel uitgemaakt van vele grote projecten in de subculturele muziekscene van Istanbul, voordat hij naar Nederland verhuisde en zijn soloproject Yank startte als zijn voornaamste bezigheid.

Daarnaast speelt hij met diverse andere muzikale projecten om inspiratie op te doen voor zijn compositieproces. Meer weten? Zie www.facebook.com/yankmusic.