Nieuws

Stem op Popkoor Luidkeels tijdens de Rabobank Clubkas Campagne

Ook dit jaar organiseert Rabobank Gelderse Vallei de Rabobank Clubkas Campagne. En Popkoor Luidkeels doet mee! Help jij ons aan zo veel mogelijk stemmen?

Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven.Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld. Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 200.000,-, dus doe mee!

Wie kunnen stemmen?
Leden van de Rabobank Gelderse Vallei ontvangen per e-mail een unieke code waarmee ze in de periode van 28 mei tot en met 11 juni 2018 kunnen stemmen via de stemsite.

De bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne kunnen wij goed gebruiken. Deel dit bericht met je buren, familie, collega’s … elke stem telt!

Alvast bedankt.

Popkoor Luidkeels op Raadhuisplein tijdens Korendag, zaterdag 2 juni 2018

Na onze optredens tijdens ‘Voorthuizen Straalt’ in april, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen. Op zaterdag 2 juni tijdens de korendag op het Raadhuisplein zingen wij tussen 15.45 en 17.00 uur tweemaal voor u.
 
Een korendag in Barneveld: wat ons betreft een ontzettend leuk initiatief. Zo kan het publiek naar verschillende stijlen luisteren. Wij laten een vrolijk en swingend repertoire horen, maar er is ook plaats gemaakt voor enkele ballads. En naast enkele nieuwe nummers ook een paar gouwe ouwe.
 
Onze dirigent is Rutger de Groot, en we worden begeleid door onze enthousiaste bandleden Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Joël Beaucaire (gitarist) en Yankı Biçakçi (percussionist/drummer).
 
Wij vinden het leuk om voor een groot publiek te zingen. Het Raadhuisplein leent zich daar uitstekend voor. Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel publiek, maar ook vanaf het terras, met een lekker drankje in de hand, kunt u ons prima horen. Wij nodigen u van harte uit naar ons te komen luisteren en kijken.


Voorthuizen Straalt, zaterdag 14 april 2018

Het optreden tijdens Voorthuizen Straalt in 2017 smaakte naar meer. Het hele evenement straalt energie en gezelligheid uit en dat is nu precies wat Popkoor Luidkeels ook doet. We vinden het dan ook ontzettend leuk dat ons koor tijdens Voorthuizen Straalt op zaterdag 14 april 2018 weer van zich mag laten horen.

In het muziekhart van Voorthuizen (op het terrein van Crescendo, Van den Berglaan 4) vinden diverse optredens plaats (vanaf 12.00 uur afwisselend Crescendo, Spring en Popkoor Luidkeels).
Popkoor Luidkeels gaat tweemaal voor u zingen: om 14.15 uur en 16.15 uur.

Wij zingen een gevarieerd repertoire. Onze altijd enthousiaste dirigent is Rutger de Groot en we worden begeleid door onze fantastische band, bestaande uit Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Yoël Beaucaire (gitarist) en Yankı Biçakçi (percussionist/drummer).

Wij doen ons uiterste best om Luidkeels en Stralend voor u te zingen. Tot ziens op 14 april!

POPKOOR LUIDKEELS GAAT DE STRIJD AAN TIJDENS HET NEDERLANDS KOORFESTIVAL

In het Akoesticum in Ede vindt op zondag 28 januari a.s. het tweejaarlijks Nederlands Koorfestival plaats. Popkoor Luidkeels gaat de strijd aan om de titel: ‘Koor van het jaar 2018’.

Per provincie vindt een voorronde plaats. De winnaars van deze voorrondes gaan door naar de landelijke competitie. Een professionele jury beoordeelt de deelnemende koren op tien onderdelen. Het koor dat de meeste punten behaalt mag zich ‘Beste koor van Gelderland’ noemen en gaat door naar de landelijke finale op 2 juni.

Naast de beoordeling door de jury wordt ook de Publieksprijs Gelderland 2018 toegekend. Tijdens de optredens kan het publiek op zijn/haar favoriete koor stemmen. De winnaar mag zich dan twee jaar lang ‘NKF Publieksfavoriet van Gelderland’ noemen.

De optredens vinden plaats op 28 januari in het Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2, Ede (naast station Ede-Wageningen). Aanvang 14.00 uur. De uitslag wordt om 17.15 uur bekendgemaakt.

U kunt de optredens bijwonen en op ons koor stemmen. Kaarten aan de zaal kosten € 12,–. Onze fans kunnen echter kaarten via Popkoor Luidkeels bestellen (info@popkoorluidkeels.nl). De prijs is dan € 9,– per kaart. Hiervan gaat € 2,– naar onze clubkas. Dus het mes snijdt aan twee kanten.

 

Popkoor Luidkeels tijdens Candlelight Shopping, zaterdag 16 december 2017

Zoals altijd laten wij ook tijdens deze editie van Candlelight Shopping weer luidkeels van ons horen.  Wij wisselen klassiekers uit ons kerstrepertoire af met een paar nieuwe liedjes. Dit alles onder leiding van dirigent Rutger de Groot en op de piano worden we begeleid door Jasper Hutte.

Voor oCandlelightns heeft dit optreden iets extra feestelijks, want op 3 december bestond Popkoor Luidkeels 15 jaar!

Wij zingen op de hoek: Jan van Schaffelaarstraat / Nieuwstraat (bij de Hebberd/IJssalon) om 18.00, 19.00 en 20.00 uur.

U bent van harte uitgenodigd om naar ons te komen luisteren.


Wijnactie Popkoor Luidkeels
 

Traditiegetrouw houdt Popkoor Luidkeels ook dit jaar weer een wijnactie. De opbrengst van deze actie gaat naar de clubkas.

Geeft u rond de kerstdagen uw personeel, familie of vrienden een cadeau?
Gaat u gezellig bij iemand oud en nieuw vieren?
Denk dan aan een heerlijk wijntje, een goede port of een mousserende wijn.

Er kan worden gekozen uit de volgende wijnen:

Rode wijn: Itynera Nero d’Avola – € 5,75 per fles.

Droge witte wijn: Oude Kaap Klassiek wit – € 5,75 per fles.

Port: Krohn Port Senador Tawny – € 10,75 per fles.

Mousserende wijn: Hugo Shine Splendid – € 5,– per fles.

Mousserende wijn (alcoholvrij): Donelli Peach sparkling grape juice – € 6,– per fles.

Meer informatie over de wijnen vindt u hier.

Bestellen is mogelijk tot uiterlijk 3 december a.s. via e-mail popkoorluidkeelspr@gmail.com of via een van de koorleden.

Tussen 12 en 25 december heeft u de bestelling in huis.

We hopen uiteraard weer op een geweldig resultaat!

De PR-Sponsorcommissie

 

Popkoor Luidkeels op het Raadhuisplein op zaterdag 30 september

Na onze optredens tijdens ‘Voorthuizen Straalt’ in april en het ‘Korenfestival Annen’ in juni, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen.
Op zaterdag 30 september zingen wij viermaal voor u op het Raadhuisplein, om 13.30, 14.30, 15.30 en (eventueel) 16.30 uur.
Wij zullen een gevarieerd repertoire laten horen.

Popkoor Luidkeels wordt gedirigeerd door Rutger de Groot, en we worden begeleid door onze enthousiaste bandleden: Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Joël Beaucaire (gitarist) en Yankı Biçakçi (percussionist/drummer). Jasper en Marwan zijn inmiddels al bekend bij ons publiek. Joël en Yankı zijn professionals en zijn nieuw in de band.

Wij vinden het altijd leuk om voor een groot publiek te zingen. Het Raadhuisplein leent zich daar uitstekend voor. Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel publiek, maar ook vanaf het terras, met een lekker drankje in de hand, kunt u ons uitstekend horen. U bent van harte uitgenodigd om naar één van onze optredens te komen luisteren. Meerdere keren mag natuurlijk ook.

Goede opbrengst eerste rommelmarkt Wilbrinkstraat
De eerste rommelmarkt zit er weer op. Het weer speelde niet echt mee, maar we zijn super tevreden over de opbrengst …… Hessel de Jager bedankt voor het beschikbaar stellen van je kar!
Heeft u ons gemist? Op zaterdag 5 augustus staat ons koor weer op de rommelmarkt.

484b3a17-70a9-4109-87a5-13ddc16ac8a27a85cb18-4877-4b3a-8dc3-cde366e28dce30e0c96e-7871-42ae-90eb-bce11f8295e0

 

 

 

 


Rommelmarkt Wilbrinkstraat

Popkoor Luidkeels staat met een aantal kramen op de rommelmarkt in de Wilbrinkstraat, Voorthuizen. Dit jaar staan we voor huisnummers 40 en 38.

Voor mooie (elektrische) huishoudelijke apparaten, boeken, kleding, tassen, tuinspullen et cetera, kunt u bij ons in de Wilbrinkstraat terecht op zaterdag 1 juli van 08.00 tot ca. 16.00 uur.

Het mes snijdt dan aan twee kanten: u heeft mooie spullen voor een leuk prijsje, en wij kunnen weer fijne dingen doen met de opbrengst van de rommelmarkten.

Als u 1 juli niet in de gelegenheid bent, kunt u altijd nog op 5 augustus bij ons komen kijken, want ook dan staan wij weer op de rommelmarkt.

Maar ook voor een gezellig praatje of meer informatie over ons koor, bent u van harte welkom.

 

Rabobank Clubkas Campagne

Op maandag 19 juni was de uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne bekend. Ons koor mocht een cheque van maar liefst € 1.451,– in ontvangst nemen. Een fantastisch bedrag. Iedereen bedankt voor het stemmen!

De bijdrage zullen wij besteden aan het vervangen van onze apparatuur, zodat wij nog vaker kunnen optreden.

Rabobank, wij zijn erg blij met deze campagne en bedanken u hartelijk voor uw gift!

Foto uitreiking cheque

Foto koor cheque

 

 

 

 

 

Steun Popkoor Luidkeels met de Rabobank Clubkas Campagne 2017! 

logo-rcc-kringOok dit jaar organiseert Rabobank Gelderse Vallei de Rabobank Clubkas Campagne. En Popkoor Luidkeels doet mee!

Ben je lid van de Rabobank Gelderse Vallei? Dan ontvang je binnenkort een unieke code waarmee in de periode van 22 mei tot en met 6 juni 2017 gestemd kan worden via de stemsite.

Ieder lid mag 5 keer stemmen, waarvan maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging.
Ons koor kan de stemmen heel goed gebruiken!!
Popkoor Luidkeels gaat de bijdrage van de Rabobank Clubkas Campagne besteden aan het vervangen van de apparatuur, zoals versterker, lessenaars, kabels, etc.

Ons koor heeft STEMmen zoals alt, bas, mezzo en sopraan.
Jij hebt ook een STEM! Laat deze niet verloren gaan!

Bedankt namens alle leden van Popkoor Luidkeels

Popkoor Luidkeels viert Koningsdag

Op donderdag 27 april staat Popkoor Luidkeels met een kraam op de Oranjevrijmarkt in Barneveld.  Ook dit jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen door het trekken van de juiste enveloppen.

Wil je je geluk beproeven én ons koor steunen?  Kom dan gezellig langs op koningsdag!

PR-Sponsorcommissie

Bijdrage Rabofonds

Popkoor Luidkeels heeft uit handen van de heren Benus en Uittenhout van het Rabofonds een cheque t.w.v. € 1.250,– ontvangen. Het geldbedrag is aangewend voor de aanschaf van een nieuwe piano inclusief hoes en standaard.
Foto uitreiking Rabofonds

 

 

 

 

 

Op de foto v.l.n.r.: Herma Duits, voorzitter Popkoor Luidkeels, Hans Uittenhout en Frank Benus van het Rabofonds.

Wijnactie Popkoor Luidkeels
Traditiegetrouw houdt Popkoor Luidkeels ook dit jaar weer een wijnactie. De opbrengst van deze actie gaat naar de clubkas.

Geeft u rond de kerstdagen uw personeel, familie of vrienden een cadeau? Gaat u gezellig bij iemand oud en nieuw vieren? Denk dan aan een heerlijk wijntje, een feestelijke prosecco of een goede port.

Er kan worden gekozen uit de volgende wijnen:

Rode wijn: Primo Sangiovese Merlot
Prijs € 5,75 per fles.

Droge witte wijn: Primo Malvasia Chardonnay
Prijs € 5,75 per fles.

Prosecco: Casa Vinicola Botter
Prijs € 6,25 per fles.

Port: Krohn Port Senador Tawny
Prijs € 10,75 per fles.

Meer informatie over de wijnen vindt u hier.

Bestellen is mogelijk tot uiterlijk 4 december a.s. via e-mail popkoorluidkeelspr@gmail.com of via een van de koorleden.
Tussen 13 en 25 december heeft u de bestelling in huis.

We hopen uiteraard weer op een geweldig resultaat!

De PR-Sponsorcommissie

Bedankt!
Het concert is helaas alweer voorbij. We hebben twee geweldige optredens gehad!

Popkoor Luidkeels bedankt alle bedrijven, instellingen, vriendjes en alle vrijwilligers die door het ter beschikking stellen van sponsor- en subsidiegelden of sponsoring in natura, of welke enthousiaste bijdrage ook, de uitvoering van deze concerten mogelijk hebben gemaakt.

 

Derde plaats TOP2000 Popkoren Contest in Arnhem
Op zondag 27 december 2015 behaalde Popkoor Luidkeels de derde plaats tijdens de TOP2000 Popkoren Contest in Arnhem. We scoorden gemiddeld een ruime 8 per nummer. De jury gaf als motivatie: “Veel enthousiasme in zingen, goede dynamiek, strakke opstelling en lekker bewegend op het podium.”

Popkoor Luidkeels tijdens TOP 2000
In Arnhem vindt op zondag 27 december 2015 voor de tweede maal de TOP2000 Popkoren Contest plaats. Popkoor Luidkeels zal daar tweemaal optreden.

De eerste keer is dat voor een vakjury in Luxor Live van 11.55 tot 12.20 uur. En de tweede keer is dat van 15.10 tot 15.35 uur in het onlangs geopende Centraal Station.

Wij worden begeleid door onze pianist Tom Koekoek en gedirigeerd door Diane Hidding. Wij vinden het leuk als u naar ons komt kijken en luisteren. Voor meer informatie over het programma van de TOP 2000 www.arnhemtop2000.nl.

Popkoor Luidkeels ontvangt cheque van Hét Preuvenement
Popkoor Luidkeels steekt een aantal keer per jaar de handen uit de mouwen om de kas te spekken. Dit was ook het geval tijdens Hét Preuvenement op 2 en 3 september jl.

‘Wij zijn er trots op dat de organisatie van dit hoogstaand culinair evenement enkele taken aan ons heeft toevertrouwd. Wij hebben o.m. de debrassering voor onze rekening genomen’, aldus een woordvoerder van Luidkeels. ‘Zowel de organisatie als de deelnemende horeca, zijn zeer tevreden over de professionele wijze waarop e.e.a. door de leden van Luidkeels is aangepakt’ zo laat de penningmeester van Hét Preuvenement weten. Om deze waardering kracht bij te zetten krijgt Luidkeels, bovenop het overeengekomen bedrag, een cheque van € 250,– als extra sponsoring voor het concert van volgend jaar, overhandigd.
Het koor is daar heel blij mee, en zegt dat dit geld inderdaad wordt besteed aan het volgende grote concert op 29 oktober 2016 in het Schaffelaartheater.

Uitslag Rabobank Clubkasactie bekend
Inmiddels is de uitslag bekend van de Rabobank Clubkasactie: ons koor mocht een cheque van € 401,98 in ontvangst nemen. Een fantastisch bedrag.  Iedereen bedankt voor het stemmen!  

Rabobank, bedankt voor deze sympatieke actie. Dit is een mooie financiële bijdrage voor ons concert op 29 oktober 2016.

Wijnactie Popkoor Luidkeels

Ook dit jaar houdt Popkoor Luidkeels weer een wijnactie. De opbrengst van deze actie wordt gebruikt om ons concert op zaterdag 29 oktober 2016 te kunnen bekostigen. 

Geeft u rond de kerstdagen uw personeel, familie of vrienden een cadeau? Gaat u gezellig bij iemand oud en nieuw vieren? Denk dan aan een heerlijk wijntje, een feestelijke prosecco of een goede port.

Er kan worden gekozen uit de volgende wijnen: 

Rode wijn: Chungara Cabernet-Merlot
Prijs € 5,75 per fles.

Droge witte wijn: Chungara Sauvignon Blanc
Prijs € 5,75 per fles.

Prosecco: Pierre Delize Blanc de blancs Brut
Prijs € 6,25 per fles.

Port: Krohn Port Senador Tawny
Prijs € 10,75 per fles.

Bestellen is mogelijk tot uiterlijk 30 november a.s. via e-mail popkoorluidkeelspr@gmail.com of via een van de koorleden. Tussen 15 en 25 december heeft u de bestelling in huis.

We hopen uiteraard weer op een geweldig resultaat!

De PR-Sponsorcommissie

Steun Popkoor Luidkeels met de Rabobank Clubkasactie 2015

Ook dit jaar organiseert Rabobank Gelderse Vallei de Rabobank Clubkasactie.
En Popkoor Luidkeels doet mee! Help jij ons aan zo veel mogelijk stemmen?

Hoe meer stemmen, hoe meer geld
Tijdens de Rabobank Clubkasactie kunnen leden van Rabobank Gelderse Vallei hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Deze stemmen zijn geld waard. Aan één organisatie mag een lid maximaal twee stemmen geven. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld.  Dit jaar verdeelt Rabobank Gelderse Vallei € 50.000,-, dus doe mee!  

De stemperiode is van 2 november tot en met 13 november. Klanten van Rabobank Gelderse Vallei, die ook lid zijn van de bank, ontvangen voor 2 november een unieke code per e-mail om te stemmen.

Ben je al lid van de Rabobank?
Vraag na of je lid bent van de bank en stem op Popkoor Luidkeels. In de stemperiode kan je ook eenvoudig gratis lid worden van de bank. Meer informatie over het lidmaatschap en de Rabobank Clubkasactie staat op https://www.rabobank.nl/gv.

De bijdrage van de Rabobank Clubkasactie kunnen wij goed gebruiken voor ons concert op zaterdag 29 oktober 2016.  Deel dit bericht met je buren, familie, collega’s … elke stem telt! 

 

Popkoor Luidkeels vierde het 12,5-jarig jubileum

Afgelopen zaterdag hebben de 53 leden van Popkoor Luidkeels het 12,5-jarig jubileum uitbundig gevierd in ’t Tunneke in Schijndel. Twintig leden zijn al vanaf de oprichting lid van het koor.

 

 

 

 

 

 

Achterste rij van links naar rechts: Marion van de Kuilen, Lisa Zeldenrust, Wouke van Zevenbergen, Trees Kuijl, Bep Berkenbosch, Joke Bokhorst, Hermien Schut.
2e rij: Gerda van Renselaar, Annelies Dekker, Harry van Beek, Marjo Coenen, Marja Gorter, Liesbeth van Beek.
Onderste rij: Alice Evers, Wilma Hooijer, Ineke van Rheenen, Roelie van Harten en Wilma van Ginkel.
Op de foto ontbreken: Fleur Koudijs en Joke Rijksen.

Popkoor Luidkeels steekt handen uit de mouwen tijdens Hét Preuvenement

De afgelopen 12,5 jaar heeft het Popkoor met regelmaat Luidkeels van zich laten horen. Meestal in (de omgeving van) Barneveld, maar ook ver daarbuiten. Zingen is onze passie en we treden dan ook met plezier op. Maar om te kunnen optreden, moet er niet alleen flink gerepeteerd worden, er moet ook geld voor beschikbaar zijn. Op dit moment zijn wij aan het sparen voor ons volgend groot concert in het najaar van 2016.
De leden van ons koor steken dan ook een aantal keer per jaar de handen uit de mouwen om de kas te spekken. Zo zult u ons ook aantreffen tijdens Hét Preuvenement op 2 en 3 september op het landgoed van Kasteel De Schaffelaar. Wij zijn er trots op dat de organisatie van dit hoogstaand culinair netwerk- en publieksevenement enkele taken aan ons toevertrouwt. Wij gaan er onder meer voor zorgen dat u geregeld schoon servies en bestek heeft. Verder verrichten wij hand- en spandiensten.
Wij laten dus ditmaal niet van ons horen, maar we laten ons wel zien. Wij begroeten u graag op 2 of 3 september!

Locatie: Kasteel De Schaffelaar, Stationsweg 6, Barneveld

3 juni 2015

Hoera! Vandaag bestaat Popkoor Luidkeels 12,5 jaar!