Optredens

Popkoor Luidkeels op het Raadhuisplein op zaterdag 30 september 2017

Na onze optredens tijdens ‘Voorthuizen Straalt’ in april en het ‘Korenfestival Annen’ in juni, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen.
Op zaterdag 30 september zingen wij viermaal voor u op het Raadhuisplein, om 13.30, 14.30, 15.30 en (eventueel) 16.30 uur.
Wij zullen een gevarieerd repertoire laten horen.

Popkoor Luidkeels wordt gedirigeerd door Rutger de Groot, en we worden begeleid door onze enthousiaste bandleden: Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Joël Beaucaire (gitarist) en Yankı Biçakçi (percussionist/drummer). Jasper en Marwan zijn inmiddels al bekend bij ons publiek. Joël en Yankı zijn professionals en zijn nieuw in de band.

Wij vinden het altijd leuk om voor een groot publiek te zingen. Het Raadhuisplein leent zich daar uitstekend voor. Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel publiek, maar ook vanaf het terras, met een lekker drankje in de hand, kunt u ons uitstekend horen. U bent van harte uitgenodigd om naar één van onze optredens te komen luisteren. Meerdere keren mag natuurlijk ook.

Optredens Candlelight Shopping Barneveld, zaterdag 16 december 2017 (onder voorbehoud)

Op zaterdag 16 december 2017 wordt weer Candlelight Shopping gehouden in Barneveld. Tijdens Candlelight Shopping zijn de winkels geopend en zijn er diverse activiteiten en optredens in het dorp.

Popkoor Luidkeels zal – onder voorbehoud – enkele optredens verzorgen. Het tijdstip van optreden en de locatie zijn nog onbekend.