Optredens

De Bende van Beuving, vrijdag 8 maart 2019

In maart 2018 zou Popkoor Luidkeels meedoen met het muziektheaterprogramma ´Klap van de korenmolen’ van Ernest Beuving in het Schaffelaartheater in Barneveld.  Deze voorstelling werd helaas wegens ziekte geannuleerd.

De voorstelling is nu verplaatst naar vrijdag 8 maart 2019. Popkoor Luidkeels zingt een zestal nummers van Ernest Beuving mee en zingt daarnaast nog eigen repertoire.

Meer informatie over het programma op https://www.schaffelaartheater.nl

Popkoor Luidkeels op Raadhuisplein tijdens Korendag, zaterdag 2 juni 2018
Na onze optredens tijdens ‘Voorthuizen Straalt’ in april, laat Popkoor Luidkeels weer in Barneveld van zich horen. Op zaterdag 2 juni tijdens de korendag op het Raadhuisplein zingen wij tussen 15.45 en 17.00 uur tweemaal voor u.

 
Een korendag in Barneveld: wat ons betreft een ontzettend leuk initiatief. Zo kan het publiek naar verschillende stijlen luisteren. Wij laten een vrolijk en swingend repertoire horen, maar er is ook plaats gemaakt voor enkele ballads. En naast enkele nieuwe nummers ook een paar gouwe ouwe.
 
Onze dirigent is Rutger de Groot, en we worden begeleid door onze enthousiaste bandleden Jasper Hutte (pianist), Marwan van Ulden (basgitarist), Joël Beaucaire (gitarist) en Yankı Biçakçi (percussionist/drummer).
 
Wij vinden het leuk om voor een groot publiek te zingen. Het Raadhuisplein leent zich daar uitstekend voor. Vóór het podium is voldoende ruimte voor veel publiek, maar ook vanaf het terras, met een lekker drankje in de hand, kunt u ons prima horen. Wij nodigen u van harte uit naar ons te komen luisteren en kijken.