Band

Pianist Jasper Hutte

Foto website luidkeels Jasper

Sinds maart 2016 is Jasper Hutte uit Hilversum pianist van ons koor. Op zijn elfde begon Jasper met keyboard spelen en toen hij vijftien was stapte hij over naar piano. Jasper heeft vijf jaar piano en synthesizer gespeeld in een experimentele rockband en twee jaar klassiek piano gestudeerd. Hij heeft veel muziek geschreven voor de band en raakte in de loop van de jaren gefascineerd door filmmuziek.

In 2016 is hij als componist afgestudeerd aan de HKU in Hilversum. In de eerste drie jaar van zijn studie heeft hij muziek geschreven voor films, documentaires, websites en games. In het laatste jaar richtte hij zich op Bulgaarse dansmuziek.

Toen Jasper hoorde dat Luidkeels een pianist zocht, werd hij heel enthousiast: “Ik heb altijd met veel plezier in het schoolkoor gezongen van de HKU. Voor mij is dit een mooie kans om mijn piano achtergrond te combineren met mijn liefde voor koormuziek.”

Basgitarist Marwan van Ulden

Foto MarwanSinds mei 2016 is Marwan van Ulden onze basgitarist.  Marwan komt uit Voorthuizen en speelt vanaf zijn 13de basgitaar. Daarnaast drumt hij en kan hij de mondharmonica bespelen. Marwan speelt vooral metalmuziek en rock. Hij heeft een eigen band en speelt daar bass en achtergrondvocalen, ook heeft hij af en toe bij andere bands gespeeld. Voor de rest heeft hij een groot interesse in oorlogvoering en de geschiedenis daarvan. Hij wil het leger in als verkenner. Zijn hobbies zijn gamen, sporten, met vrienden omgaan, verhalen schrijven en natuurlijk muziek maken!

Marwan is bij Luidkeels gaan spelen, omdat hij gevraagd werd en nieuwsgierig werd van wat het was. “Toen ik op een avond langskwam, bleek het iets heel leuks te hebben en ik werd enthousiast om mee te gaan doen als bassist!”

Gitarist Yoël Beaucaire

Foto Yoel 1Sinds april 2017 is Yoël Beaucaire onze gitarist. Op zijn achtste begon Yoël met het bespelen van de klassieke gitaar, waarna hij op zijn 13e voor het eerst in aanraking kwam met de elektrische gitaar. Sindsdien heeft hij beide instrumenten veelvuldig ingezet in muzikale projecten en bandjes. Zijn muziekinteresse houdt zowel de klassieke muziek en flamenco als de progressieve rock en jazzrock in.

Yoël heeft drie jaar lang de studie Muziek Compositie en Productie gevolgd aan de HKU. Hier heeft hij met name een goed en kritisch oor voor muziek en geluid ontwikkeld en ervaring opgedaan om in een studio te kunnen werken. Inmiddels studeert hij sinds 2014 Aardwetenschappen aan de VU Amsterdam en verwacht hij in 2017 zijn bachelordiploma te behalen.
Sinds 2015 geeft hij les in de akoestische en elektrische gitaar als eigenaar van Gitaarles Amstelveen. Daarnaast speelt hij sinds een jaar ook als bassist in een rockband, waarmee hij elke week in IJmuiden oefent.

“Bij het koor spelen zie ik als een interessante toevoeging van mijn muzikale ervaring als gitarist, maar ook als muzikant. Het spelen als gitarist in een koor is weer een compleet andere taak die je moet volbrengen en één die mij wel ligt: belangrijk en bescheiden tegelijkertijd. Ik hoop dan ook mijn ervaring als kritische muzikant goed te kunnen gebruiken!”

Percussionist/drummer Yankı Bıçakçı

Sinds juli 2Foto Yanki017 is Yankı Bıçakçı de percussionist/drummer van ons koor. Yankı is een multi-instrumentale zanger, componist en improvisator. Hij woont in Utrecht, maar komt oorspronkelijk uit Istanbul.  Hij heeft deel uitgemaakt van vele grote projecten in de subculturele muziekscene van Istanbul, voordat hij naar Nederland verhuisde en zijn soloproject Yank startte als zijn voornaamste bezigheid.

Daarnaast speelt hij met diverse andere muzikale projecten om inspiratie op te doen voor zijn compositieproces. Meer weten? Zie www.facebook.com/yankmusic.